Rodgers gebruikte Suarez en Sterling op toptalent te overtuigen: 'Bel ze maar op'

Rodgers gebruikte Suarez en Sterling op toptalent te overtuigen: 'Bel ze maar op'

21-02-2017 13:43

Celtic-manager Brendan Rodgers zette zijn ervaringen met Luis Suarez en Raheem Sterling in om Moussa Dembélé te overtuigen voor de Schotse club te kiezen. De twintigjarige Fransman is een grote hit en kan snel een toptransfer gaan maken.

Het was bijzonder knap van Celtic dat het Dembélé voor de neus van de grote clubs wist weg te kapen. De zaakwaarnemer van de spits, Mamadi Fofana, legt uit hoe Rodgers dat heeft gedaan. "Brendan zei dat Moussa plezier zou beleven, zijn kansen zou krijgen en een betere speler zou worden, als hij bereid was om te werken", zegt Fofana.

"Hij zei: 'Als je me niet gelooft, bel dan Luis Suarez en vraag wat hij van mij denkt. Bel Raheem Sterling. Ik heb veel spelers ontwikkeld en jij kan een van die spelers worden, maar het ligt aan jou. Je gaat geld verdienen in je leven, maar nu ben je jong genoeg om te werken en te leren. Dan zal het grote geld volgen'", citeert de zaakwaarnemer Rodgers in zijn poging Dembélé te overtuigen. Dit seizoen scoorde de spits al dertien keer in de Premiership.