Buffel speelt 45 minuten mee tegen Standard: 'Tonnen respect'

Buffel speelt 45 minuten mee tegen Standard: 'Tonnen respect'

21-02-2017 10:15
1

In de beloftenwedstrijd tussen Racing Genk en Standard kwam er maandag één opvallende naam tevoorschijn. Thomas Buffel mocht starten en speelde één helft mee. Het Belang Van Limburg vertelt dat hij bijna terug de oude is.

Buffel, die afgelopen week 36 werd, deed het kennelijk lang niet slecht, ook al was het van 27 december geleden als hij nog kon starten in een wedstrijd. "Tonnen respect voor de manier waarop Thomas Buffel werkt aan zijn comeback. Ook op een miezerige maandagavond op het B-veld ging hij op zijn 36ste voluit tegen de Rouches, bij wie onder meer Mladenovic, Luchkevych, Wilmots, Gobitaka en de broertjes Mmaee hun opwachting maakten. Buffel kwam met een knal met links zelfs dicht bij een doelpunt, hij pakte ook geel na een opstootje", zo staat te lezen in het verslag.

Bij Racing Genk stonden er overigens wel een aantal bekende namen tussen de lijnen, onder meer Sandy Walsh, Pierre Zebli en Bojan Nastic. Het kon niet verhinderen dat Racing Genk de partij verloor met 0-1, een doelpunt van Ryan Mmaee.