Vertonghen lijkt niet echt wakker te liggen van Gent en denkt al aan tornooiwinst

Vertonghen lijkt niet echt wakker te liggen van Gent en denkt al aan tornooiwinst

21-02-2017 09:50

Donderdag hoopt AA Gent de volgende ronde van de Europa League te bereiken. Dan moet het 1-0 overwinning tegen Tottenham Hotspur vasthouden. Bij de Spurs lijkt Jan Vertonghen te gaan starten. Die kijkt al een beetje verder dan de match tegen de Buffalo's. 

"Natuurlijk was het resultaat in Gent niet goed. Maar iedereen bij Tottenham kent het belang van de Europa League, we nemen die wedstrijd heel serieus. Wij willen die beker winnen, ons team is daar sterk genoeg voor", aldus de verdediger in Sportwereld

Tegen Fulham maakte Vertonghen afgelopen weken zijn comeback. Een enkelblessure hield hem daarvoor weken aan de kant. Nu wil hij oogsten met Tottenham, want met de Spurs won hij nog geen prijs. "Ik vind dat dit team en deze technische staf een trofee verdienen. Ik won al wat prijzen bij Ajax, en dat is het beste gevoel dat er bestaan in het voetbal. Twee jaar geleden speelden we al eens de finale van de League Cup tegen Chelsea (2-0 verlies, nvdr.), en willen meer van dat. We zijn trouwens veel sterker dan toen."