'Wauters hield uitbetaling van Antwerp om onduidelijke reden tegen'

'Wauters hield uitbetaling van Antwerp om onduidelijke reden tegen'

21-02-2017 09:15
1

Tussen Antwerp en Eddy Wauters komt het waarschijnlijk nooit meer goed. Enkele weken geleden legde de ex-voorzitter beslag op een rekening van The Great Old. Ondertussen wilde Antwerp Wauters al betalen na een beslissing van een rechter, maar dat bleek niet te lukken. 

Volgens de Gazet van Antwerp liet Wauters beslag leggen op een kleinere werkingsrekening, waar enkel lopende kosten mee betaald worden. De licentie van de club komt hierdoor niet in gevaar. 

In februari gaf een Brusselse rechter Wauters gelijk. Antwerp moet hem circa zes miljoen euro betalen. Geld dat Antwerp op een geblokkeerde rekening heeft staan. Ondanks dat Antwerp besliste in beroep te gaan, wilde de club volgens de krant Wauters betalen.

''Volgens onze bronnen wilde de club daar ook in tegemoetkomen en het geld van de geblokkeerde rekening overmaken aan Wauters, maar hield die laatste die uitbetaling om onduidelijke redenen tegen. Gevraagd naar een reactie wilde Antwerp geen commentaar geven op deze zaak. "Dat is voer voor onze juristen"', schrijft de Gazet van Antwerpen.