Proto viert rentree: Ik moest zelf ballen uit het bos halen

Proto viert rentree: "Ik moest zelf ballen uit het bos halen"

21-02-2017 09:05

Silvio Proto maakte maandag zijn rentree op het veld. Met de beloften van KV Oostende speelde hij tegen KV Kortrijk. Na lang blessureleed was Proto duidelijk in de wolken dat hij weer kon spelen. 

Zijn knie hield Proto maanden van het veld. "Mijn terugkeer is goed verlopen. Ik heb geen pijn aan de knie en dat is het belangrijkste. Ik ben natuurlijk geen machine en dus heb ik nog wat wedstrijden nodig", aldus de keeper tegenover Het Laatste Nieuws

"Het terrein was wel niet top, net als de verlichting. Het was toch lang geleden dat ik onder die omstandigheden gespeeld heb. Maar bon, ik heb me geamuseerd. Dat ik zelf ballen uit de bosjes moest halen, is goed voor mijn conditie", grapte Proto. 

Tijdens de winterstop trok KV Oostende William Dutoit aan. Die doet het voorlopig goed. "William doet het goed. Misschien zal ik op de bank zitten, maar dan moet ik dat accepteren. Ik weet dat de bekerfinale eraan komt en doe er alles aan om snel mijn beste niveau te vinden. We zien wel wat er zal gebeuren. De honger is in ieder geval heel erg groot. Ik mis de matchen enorm. De adrenaline in de kleedkamer voor de wedstrijden ook"

Lees ook: KV Oostende brengt geweldig nieuws naar buiten over Proto