Vazquez in de wolken met nieuwe ploeg: Doet me aan Club Brugge denken

Vazquez in de wolken met nieuwe ploeg: "Doet me aan Club Brugge denken"

21-02-2017 08:55
1

Victor Vazquez heeft sinds maandag een nieuwe club. De ex-speler van Club Brugge gaat aan de slag bij Toronto FC. Het Laatste Nieuws wist de Spanjaard te strikken voor een reactie na zijn transfer. 

"Ik ben heel gelukkig met Toronto. Zo kan ik nog eens een ander deel van de wereld zien en moet ik ook niet inzitten over onze veiligheid. Bovendien zijn het hier ook vriendelijke mensen zoals in Brugge. Deze club doet me trouwens in heel veel opzichten aan Club Brugge denken. Dit is een goede dag!, aldus de Spanjaard in de krant.

Vazquez verliet destijds Club Brugge om bij Cruz Azul aan de slag te gaan. In Mexico slaagde hij niet. Toch heeft hij geen spijt van die transfer. "Neen, omdat het een weloverwogen beslissing was. Ok, het is niet gelopen zoals ik dacht dat het zou lopen, maar ik heb veel geleerd. Vooral dat familie het allerbelangrijkste blijft. Belangrijker dan voetbal, dan geld of andere zogezegde belangrijke dingen in het leven. Eens je samen een kind hebt (zoontje Leo is drie jaar, nvdr.), ligt je focus daar." 

Lees ookOFFICIEEL: Victor Vazquez vindt dan toch nieuwe ploeg