Hattrickheld stelt Simeone voor keuze: 'Nemen morgen een beslissing'

Hattrickheld stelt Simeone voor keuze: 'Nemen morgen een beslissing'

20-02-2017 20:32

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone weet niet of hij dinsdag in het Champions League-duel met Bayer Leverkusen een beroep kan doen op Jan Oblak. De Sloveense doelman is pas net hersteld van een schouderblessure.

Oblak werd in december geopereerd aan de schouder, nadat het gewricht in de competitiewedstrijd tegen Villarreal uit de kom was geschoten. Sindsdien werd hij vervangen door Miguel Moya en kwam hij niet meer in actie. In het belangrijke duel met Leverkusen kan hij mogelijk zijn rentree maken, maar Simeone twijfelt. "We zullen morgen zien of Oblak fit genoeg is om te starten. We bekijken hem in de training en beslissen dan pas", liet de coach weten op de persconferentie.

Ook in de aanval wordt het interessant om te zien wie Simeone de voorkeur zal geven. Antoine Griezmann is vrijwel altijd zeker van een basisplaats, maar wie zijn kompaan wordt? Kevin Gameiro begon afgelopen weekend in de uitwedstrijd bij Sporting Gijón nog op de bank en Fernando Torres in de basis. Toen Gameiro alsnog binnen de lijnen kwam, scoorde hij binnen zes minuten driemaal (1-4).