Batshuayi ook in de FA Cup op de bank: Juiste keuze maken

Batshuayi ook in de FA Cup op de bank: "Juiste keuze maken"

20-02-2017 12:59

Chelsea trad afgelopen weekend in de FA Cup aan tegen Wolverhampton. The Blues wonnen met 0-2, maar voor Michy Batshuayi was het wederom een frustrerende wedstrijd. Ook in het bekertornooi kreeg onze landgenoot geen speelminuten van Antonio Conte. De manager verklaarde achteraf zijn keuze.

"Het was vandaag belangrijk om opnieuw te spelen met Diego Costa, Eden Hazard en Willian. Vergeet niet, het is mijn doel om wedstrijden te winnen, niet om alle spelers gelukkig te maken. Het is belangrijk dat ik de juiste keuzes maak. Misschien krijgt Michy zijn kans wel in een andere wedstrijd", klonk het op de persconferentie.

De Rode Duivel kent een moeilijk seizoen op Stamford Bridge. Hij krijgt amper speelkansen en vaak zijn het dan korte invalbeurten. Het maakt dat hij nog geen 500 minuten speelde voor het eerste elftal, maar Batshuayi scoorde al wel vijf doelpunten en gaf drie assists. Zijn concurrent Diego Costa is aan een topseizoen bezig, met zestien doelpunten en vijf assists in 27 officiële optredens.