Fluitconcerten in Camp Nou: De kritiek heeft nul effect op mij

Fluitconcerten in Camp Nou: "De kritiek heeft nul effect op mij"

20-02-2017 08:45

FC Barcelona won zondagavond op het nippertje van Laganés: 2-1. De Catalanen maakten een matige indruk en tijdens de wedstrijd werden de spelers van Barcelona getrakteerd op een fluitconcert van het publiek. Die zijn het beu. 

Trainer Luis Enrique, die al met zijn hoofd op het hakblok ligt na de 4-0 nederlaag tegen Paris-Saint Germain van afgelopen dinsdag, zegt onaangetast te zijn. "De kritiek heeft nul komma nul effect op me. Anders zou ik deze baan niet hebben. Het is logisch dat er kritiek is na de wedstrijd in Parijs, dat accepteer ik. Maar de spelers moeten wel gesteund worden", zegt Enrique op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International.

Ook doelman Marc-André Ter Stegen erkent dat Barcelona in een mindere fase zit. "Het is een lastige week voor ons geweest en ook vanavond hadden we het zwaar. Maar deze zege geeft ons weer wat vertrouwen." Dat is te hopen voor Barcelona, want komend weekend moet de ploeg uit naar Atlético Madrid. Daarna wacht de return in de Champions League tegen PSG.