Genk is klaar voor Anderlecht en Club: Zullen er alles aan doen

Genk is klaar voor Anderlecht en Club: "Zullen er alles aan doen"

19-02-2017 23:22

De strijd om Play-Off 1 lijkt nog bijzonder spannend te gaan worden voor Genk. Tegen Charleroi kon het niet winnen (1-1), waardoor een negen op negen nu wel noodzakelijk is. Dat weet ook Leandro Trossard.

De flankaanvaller scoorde vanop de strafschopstip de 1-0, maar zag de voorsprong al snel verdwijnen. Amper één minuut na de goal viel de 1-1 al. "We hebben deze wedstrijd gedomineerd en hadden de betere kansen, dan is het heel zuur dat je op het einde weer dat doelpuntje binnenkrijgt", reageerde Trossard achteraf tegenover Sporza. "Ik was heel blij dat ik die penalty kon omzetten en dat we zo op 1-0 gekomen waren, maar het levert niet veel op natuurlijk", klonk het.

Genk moet nu wel alle punten pakken om Play-Off 1 te halen. Een moeilijke taak. "Of dit het einde betekent van Play-Off 1? Neen, dat is nog niet voorbij. We staan er nog altijd dichtbij. We hebben met Anderlecht uit en Club Brugge thuis (+ Westerlo uit) nog een zwaar programma, maar we zullen er alles aan doen om erin te geraken", besluit hij.