Antwerp kan rekenen op de hulp van Roeselare: Voor de drie punten tegen Lierse

Antwerp kan rekenen op de hulp van Roeselare: "Voor de drie punten tegen Lierse"

19-02-2017 17:27
1

KSV Roeselare kon zaterdagavond voor het eerst sinds lang nog eens overtuigen in Eerste Klasse B. Tegen Antwerp konden de West-Vlamingen overtuigen, al was het resultaat minder (1-2). Komend weekend wil het Antwerp toch nog een extra handje helpen.

Roeselare had het beste veldspel, maar winst zat er niet in. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, dus uiteraard ben ik teleurgesteld over het resultaat. Maar ik heb wel gezien dat we er tegen een sterk Antwerp zijn in geslaagd om de wedstrijd te controleren én heel veel kansen te creëren", zei coach Arnauld Mercier achteraf op de persbabbel.

"Toch ben ik een tevreden coach. We werken toe naar die finalewedstrijden en het vormpeil is opnieuw omhoog aan het gaan." Ook komend weekend wil het weer overtuigen, dan tegen Lierse. "We gaan proberen de opwaartse lijn verder door te trekken en gaan dus ook vol voor de 3 punten tegen Lierse."

De Fransman kijkt ook uit naar de laatste weken. "Dit is een fantastische apotheose van een fantastische competitie. Het is leuk voor de trainers, maar ook voor de fans. We kijken alvast uit naar de wedstrijd van zondag. Dan zal Wim De Decker supporter zijn van Roeselare, terwijl hij vandaag onze opponent was. Zo snel kan het gaan in het voetbal", lacht hij.