Degryse geeft bondscoach raad: Als hij op niveau is, kan hij selectie krijgen

Degryse geeft bondscoach raad: "Als hij op niveau is, kan hij selectie krijgen"

19-02-2017 12:45

Roberto Martinez was vrijdagavond een aandachtige toeschouwer tijdens de wedstrijd Westerlo-Club Brugge. De bondscoach liet niet weten voor wie hij daar was, maar Marc Degryse heeft wel een idee.

Degryse ziet namelijk twee voorname opties. "Naar wie hij kwam kijken? Je zou kunnen denken Hans Vanaken. En Bjorn Engels. Als die zijn niveau haalt, kan hij geselecteerd worden". De andere Belgische spelers die meededen bij Club Brugge waren Jelle Vossen, Dion Cools en Timmy Simons, maar ondanks de recente selectie van die laatste lijken dat minder waarschijnlijke opties.

Martinez wordt bijzonder vaak gespot in Belgische stadions, al vindt Degryse dat hij rare prioriteiten stelt. "Weet je, ik vond het raar dat Martinez vorig weekend niet naar Zulte Waregem – Anderlecht ging kijken. Toen ging hij naar de match van Burnley tegen Chelsea. Leander Dendoncker en Youri Tielemans waren tijdens de laatste interlandbreak toch Rode Duivel. Die moet je volgen en kunnen inschatten met het oog op de volgende interlandbreak."