'Henry kan Rode Duivels verlaten om bij grote liefde aan de slag te gaan'

'Henry kan Rode Duivels verlaten om bij grote liefde aan de slag te gaan'

19-02-2017 10:29

Heel wat wereldtoppers uit de huidige selectie ten spijt is Thierry Henry nog steeds de grootste naam bij het team van de Rode Duivels. De Franse legende vervult de functie van T3 onder Roberto Martinez. Die termijn zou wel eens sneller ten einde kunnen komen dan verwacht.

Dat heeft alles te maken met de club van zijn hart, Arsenal FC. The Gunners kregen afgelopen week een pandoering van Bayern München (5-1) in de Champions League en dus wordt Arsène Wenger meer dan ooit in vraag gesteld. Volgens The Mirror denkt een deel van het bestuur aan Henry als opvolger. De Fransman ligt vanzelfsprekend in de bovenste schuif bij de fans.

Bovendien maakte hij tot nu toe, zo stelt het Engelse medium, een 'uitstekende indruk' bij het Belgische nationale elftal. Het hoeft niet gezegd dat Henry niet de enige kandidaat is op het lijstje van de Londenaren. Zo zou ook Diego Simeone hoog genoteerd staan. Henry is sinds afgelopen zomer aan de slag bij de Rode Duivels, waarmee hij wil schitteren op het WK van 2018 in Rusland.