Met Trebel kon je niets meer aanvangen, die was verbrand in de kleedkamer

"Met Trebel kon je niets meer aanvangen, die was verbrand in de kleedkamer"

19-02-2017 10:10
1

Na een wisselvallige heenronde hoopte Standard Luik begin 2017 de stap naar Play-Off 1 te zetten, maar die missie lijkt op een totaal fiasco uit te gaan draaien. Velen wijzen het vertrek van Adrien Trebel aan als bepalende factor voor het falen. Eric Gerets en Wilfried Van Moer schijnen hun licht over de situatie.

"Een goeie Trebel, die missen we op het middenveld", laat Van Moer zich meteen ontvallen in gesprek met Het Belang van Limburg. Toch vindt de oud-middenvelder niet dat Standard hem kost wat kost had moeten proberen behouden. "Met Trebel kon je niets meer aanvangen, die was verbrand in de kleedkamer. En wie tegen zijn goesting blijft, verkloot het voor de rest."

Gerets daarentegen is een andere mening toegedaan. "Ik ben een fan, maar de beste Trebel heb ik dit seizoen niet gezien. Al zou ik zo'n speler nooit in de winterstop laten gaan. Wel in de zomer", is de voormalige trainer duidelijk. Trebel voetbalt momenteel voor aartsrivaal RSC Anderlecht, terwijl Standard met nog vier wedstrijden te gaan minstens zeven punten tekort komt voor Play-Off 1. Zondag volgt een cruciaal duel, thuis tegen AA Gent.