Pogba een 'goedkope' aanwinst: Voor dertig miljoen heb je geen voetballer

Pogba een 'goedkope' aanwinst: "Voor dertig miljoen heb je geen voetballer"

19-02-2017 10:04

José Mourinho vindt niet dat Manchester United te veel heeft betaald voor Paul Pogba. De 23-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer voor zo'n 105 miljoen euro de overstap naar Old Trafford. Volgens zijn manager zal hij een 'koopje' blijken te zijn.

"Ik ben er vrij zeker van dat komende zomer spelers die half zo goed zijn net zo veel of zelfs meer kosten", vertelt Mourinho in Engelse media. "Ik kan niet wachten tot het moment dat hij niet meer geconfronteerd wordt met zijn transfersom. Dan zal hij zich realiseren dat hij goedkoop was. Niet veel clubs hebben de visie om te anticiperen wat er in de toekomst gaat gebeuren."

"Een paar jaar geleden kocht je voor dertig miljoen euro een geweldige speler. Vandaag heb je voor dertig miljoen niet eens een voetballer", legt Mourinho uit. "Paul zal zijn status als duurste speler ter wereld komende zomer verliezen en dat is goed voor hem." De Portugees heeft hoge verwachtingen van de Fransman. "Stap voor stap, hij is nog steeds erg jong, kan hij fantastisch worden."