De Decker niet tevreden over prestatie: Het wordt nog een heel bizar weekend

De Decker niet tevreden over prestatie: "Het wordt nog een heel bizar weekend"

19-02-2017 08:27

Antwerp boekte zaterdagavond een felbevochten zege op Schiervelde. Door de 1-2 tegen SV Roeselare komt het in puntenaantal naast Lierse, dat wel een beter doelsaldo heeft. Wim De Decker toonde zich een tevreden man op de persconferentie.

De Decker stak niet onder stoelen of banken dat Antwerp goed is weggekomen. "We hebben een moeilijke avond gehad. We waren ergens verrast door de opstelling van Roeselare. Chapeau aan hen voor de grinta die ze op de mat hebben gebracht, met goed voetbal ook", benadrukt hij.

Als Antwerp alsnog de periodetitel pakt, wordt het een lastig karwei om Roeselare uit te schakelen in de finale om promotie. "Roeselare is naar de goede vorm aan het toegroeien. We hadden het de eerste helft moeilijk, we kregen geen grip op het middenveld. Daar stonden we met een mannetje minder. De eerste kansen waren voor hen, we mochten blij zijn dat we nog konden rusten met een voorsprong."

"Met Geoffry Hairemans heb ik er in de tweede helft iemand bijgezet, dan kregen we meer grip op de wedstrijd en liepen we nog weg met de drie punten. Het wordt nog een heel bizar weekend voor onszelf, Lierse en Roeselare. Zoiets heb je nooit in de hand. We waren iets minder dan de voorbije weken, maar ik denk dat we deze week wel positief afsluiten."