Zulte Waregem eet Kanaries in de tweede helft op met huid en vleugels

18-02-2017 22:27

Zulte Waregem heeft zaterdag geen steek laten vallen. Tegen Sint-Truiden kwam het in de eerste helft nog op achterstand, maar na de pauze stond er geen maat meer op de thuisploeg. Het werd uiteindelijk 4-1.

Zulte Waregem - Sint-Truiden was een wedstrijd met twee gezichten. Voor de rust acteerde de thuisploeg erg matig. De 0-1 ruststand was dan ook niet eens onverdiend te noemen. Het was De Petter die aan de Gaverbeek op het halfuur de score opende.

Na de pauze stond er dan weer geen maat op Essevee. De thuisploeg zette veel druk naar voren en STVV werd overlopen. In de 54e minuut zette Lerager de gelijkmaker op het bord. Zulte Waregem drukte door en kwam via Gueye goed twintig minuten voor affluiten op voorsprong.

In het slot van de partij scoorde Zulte Waregem nog twee keer. Leye en Kaya zorgde voor de 4-1 eindstand.