Antwerp heeft een voordeel: Die spanning is niet nieuws voor mij

Antwerp heeft een voordeel: "Die spanning is niet nieuws voor mij"

18-02-2017 17:36

Na de verloren topper tegen Lierse neemt Antwerp het zaterdagavond op tegen Roeselare. Bij Het Nieuwsblad blikt Faris Haroun vooruit op het duel. De middenvelder spreekt ook over de druk op zijn schouders en die van zijn ploeggenoten.

"Een verplaatsing naar Schiervelde is nooit makkelijk. Het wordt afwachten of Roeselare enkele spelers (die onder gele dreiging staan, red.) zal laten rusten. Al zullen ze uiteraard de rode loper niet voor ons uitrollen", meent Haroun. 

In Antwerpen dromen ze nog van promotie. Dat brengt heel wat druk met zich mee. "Zo'n spanning helemaal op het einde van de competitie is nieuw voor mij. Pas op, Lierse is er ook nog niet, hé. De mentale tik van vorige week is ondertussen weggewerkt. De concentratie is weer aanwezig."

Haroun gelooft alvast nog in de kansen van zijn ploeg. "De slaagkansen zijn klein, maar zolang het mathematisch kan, moeten we ervoor gaan. Na die nederlaag tegen Lierse moeten we alles ook niet plots over een andere boeg gaan gooien. Ons spel is goed, de structuur staat er en er heerst stabiliteit. We zijn nog nooit weggespeeld. Dat moeten we toch onthouden."