Dossevi haalt uit naar Standard-bestuur: We missen stabiliteit

Dossevi haalt uit naar Standard-bestuur: "We missen stabiliteit"

17-02-2017 21:50

Voorlopig is het nog niet het seizoen van Standard. Weinig wijst erop dat dat nog gaan veranderen. De laatste dagen rommelt het ook nog eens in het bestuur en blijkbaar hebben de spelers daar ook last van. 

Een paar dagen geleden eindigde het huwelijk tussen Daniël Van Buyten en Standard. De twee partijen gingen niet echt geweldig uit elkaar en dat op het moment dat Standard nog kans maakt op een plaats in Play-Off 1. Matthieu Dossevi lijkt het er moeilijk mee te hebben. "We missen vertrouwen en solidariteit", klinkt het bij de middenvelder van Standard in een gesprek met VTM

Daarmee stopt de kritiek niet. "Als je elke vier maanden de spelers verandert, is het moeilijk om samen te werken op lange termijn. Want je kunt nog een match winnen dankzij de kwaliteit van één of twee spelers. Maar over een heel jaar gaat het om de hele groep die moet winnen. Daar hebben we moeite mee, simpel."

Opvallend: Dossevi kon deze winter zelf weg bij Standard. Club Brugge wilde ver gaan voor de speler, maar Standard hield een transfer tegen.