De kippen van Meunier zorgen voor enorme volkstoeloop in Bastenaken

De kippen van Meunier zorgen voor enorme volkstoeloop in Bastenaken

17-02-2017 21:38

Het werd een drukke week voor Thomas Meunier. Afgelopen dinsdag speelde hij nog een wereldpartij tegen Barcelona. Donderdag was hij in 'zijn' Bastenaken op de opening van een kippenrestaurant. Ook niet zomaar een kippenrestaurant. Het is zijn eigen zaak.

De Rode Duivel is niet alleen voetballer, maar tegenwoordig ook zakenman. Meunier opende donderdag een traiteurszaak in het centrum van Bastenaken. In de zaak genaamd 'La Plaza' zal hij vooral gevolgtegerechten serveren. Het gaat om gebraden kip en gevogelteworsen. De klanten moeten echter niet hopen dat Meunier ook ober zal spelen in de zaak.

"Ik ga hier niet achter de toog staan nee", reageerde hij met een knipoog tegenover Het Laatste Nieuws. "Daar heb ik jammer genoeg geen tijd voor. Het is voornamelijk een investering waar ik me toe verbind." De zaak was bij de opening ook duidelijk een succes. Honderden kijklustigen stonden buiten aan te schuiven. Daar waren ook een pak fans van Paris Saint-Germain bij. De rechtsachter heeft duidelijk indruk gemaakt.