OPSTELLING: Preud'homme schudt opstelling door elkaar tegen Westerlo

OPSTELLING: Preud'homme schudt opstelling door elkaar tegen Westerlo

17-02-2017 19:15

Na een teleurstellende nederlaag tegen Sporting Lokeren (1-0) is het bijna van moeten voor Club Brugge. RSC Anderlecht nestelde zich naast de landskampioen in de rangschikking. Om voor de Play-Offs toch nog afstand te nemen, is winst dus noodzakelijk. Michel Preud'homme koos daarom voor deze jongens.

Tegen Westerlo kiest Preud'homme voor een eerder beproefd systeem. De 3-5-2, met Izquierdo als opkomende linkervleugel. Laurens De Bock en Lior Refaelov, die niet konden overtuigen tegen Lokeren, verhuizen naar de bank. Dorin Rotariu mag voor de eerste keer aan de aftrap beginnen. Ook Claudemir krijgt opnieuw een basisplek bij de Bruggelingen. Timmy Simons schuift een rijtje achteruit, naar het centrum van de verdediging.

Ook bij Westerlo zijn er veranderingen. Zoals eerder al bekend raakte, speelt Nicolas Strandberg niet. Hij wordt vervangen door Benjamin De Ceulaer, die na maanden blessureleed terug speelklaar is. Mitch Apau is er ook niet bij, net zoals Yoni Buyens. Maxim Annys keert terug in de basis.