Obradovic strooit met lof naar Acheampong: 'Fysieke kwaliteiten indrukwekkend'

Obradovic strooit met lof naar Acheampong: 'Fysieke kwaliteiten indrukwekkend'

17-02-2017 18:51

RSC Anderlecht versloeg donderdagavond Zenit Sint-Petersburg (2-0). Trainer René Weiler gooide zijn team door elkaar, maar dat was niet te merken aan de prestatie. Frank Acheampong was de grote man bij paars-wit met twee doelpunten. Linksachter Ivan Obradovic strooide met lof naar Acheampong op een persconferentie.

"Frank speelt altijd op aan hoog niveau. Zijn fysieke kwaliteiten zijn gewoon indrukwekkend", vertelde Obradovic over zijn ploegmaat. "Hij is één van de snelste spelers die ik ken. Ik speel graag Frank. Onze communicatie is heel goed. Bovendien voert hij zijn verdedigende taken altijd uit. Ik probeer hem goede ballen en veel ruimte te geven. Dan kan hij doen waar hij goed in is: dribbelen en lopen."

Paars-wit speelt zondagavond op het veld van KV Oostende. Dat kan een belangrijke test zijn voor Play-Off 1, waar het de Kustploeg naar alle waarschijnlijkheid weer zal tegenkomen. "We gaan naar Oostende om te winnen en proberen om een goede prestatie neer te zetten. Als we op ons niveau spelen, moeten we van niemand schrik hebben", besloot Obradovic.