Vanhaezebrouck voor levensbelangrijk duel tegen Standard: Staan op scherp

Vanhaezebrouck voor levensbelangrijk duel tegen Standard: "Staan op scherp"

vrijdag 17 februari 2017 om 18:32

AA Gent versloeg donderdagavond de Engelse topclub Tottenham Hotspur in de Europa League (1-0). Een dag later staan de Buffalo's weer met de voetjes op de grond, want in de Jupiler Pro League zijn ze nog altijd niet zeker van Play-Off 1.

Zondag speelt Gent tegen Standard een levensbelangrijk duel met het oog op de top zes. Dat beseft ook trainer Hein Vanhaezebrouck. "Onze wedstrijd tegen Standard is de eerste van vier heel belangrijke wedstrijden waarin we genoeg punten moeten pakken om Play Off 1 te halen. We staan op scherp", vertelde Vanhaezebrouck op de webstek van Gent.

"We hebben nog wat marge, maar we moeten zo snel mogelijk zo veel mogelijk punten pakken. De wedstrijd in Luik is in zekere zin een moeilijker wedstrijd dan de match tegen Tottenham. Wanneer je in de Europa League tegen zo een topper uit de Premier League speelt dan heb je niets te verliezen. De druk van het resultaat is er niet. Tegen Standard moeten we een resultaat behalen. Het is een zeer groot verschil."

Plaats een reactie

vrijdag 17 februari 2017 om 19:02
Simpel duif Hein zal het eens zeggen zunne. T is niet omdat ge met dikke countervoetbal en een pak chance, en stront tussen de billen tegen de reserven van Tottenham moogt winnen dat ge een dikke muil moet opzetten he blaaskaak.
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 22:43
Gij zijt waarschijnlijk een hele slimmen.
Vind ik leuk
TB87 +297
vrijdag 17 februari 2017 om 20:58
Welke reserven ploeg? En hoe bedoel je countervoetbal? Jij hebt die match duidelijk niet gezien of je weet niks van voetbal
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 22:45
Hij weet duidelijk niet waarover hij zevert
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Vanhaezebrouck voor levensbelangrijk duel tegen Standard: "Staan op scherp"