Ryan over flirt met Anderlecht: Dan weet ik het niet...

  Ryan over flirt met Anderlecht: "Dan weet ik het niet..."

  vrijdag 17 februari 2017 om 16:00

  Na een lange transfersoap trok Mathew Ryan deze winter naar Racing Genk. Naar Anderlecht wilde hij niet gaan door zijn verleden bij Club Brugge. Toch had Anderlecht een waterkansje ...

  Ryan kreeg door de interesse van Racing Genk snel een alternatief, maar anders had hij een lastige beslissing moeten nemen. "Stel nu dat ze eind januari zouden teruggekomen zijn en ik geen andere opties zou gehad hebben? Dat zou een heel moeilijke beslissing geweest zijn. En ik weet niet wat ik dan zou hebben gedaan ...”, geeft hij eerlijk toe in Fan.

  Ryan had het namelijk bijzonder moeilijk bij Valencia, waar hij bijna niet spelede. "In mijn eerste anderhalve week bij Genk kende ik meer geluk en blijdschap dan in het laatste anderhalf jaar bij Valencia. Ik heb me vaak verloren gevoeld. Ik vroeg me vaak af wat ik hier in Europa zat te doen. Niet dat ik op zo’n momenten ga huilen, maar dan word ik wel kwaad. Gefrustreerd. And I wanna fix it. Dan wil het zo snel mogelijk weer rechtzetten. Toch heb ik geen spijt van mijn transfer. Ik zou het meteen opnieuw doen."

  Poll

  Is Ryan de beste wintertransfer van Genk?

  (1709 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Ryan over flirt met Anderlecht: "Dan weet ik het niet..."