Musonda krijgt opnieuw geen kans bij Chelsea: Hij traint met beloften

  Musonda krijgt opnieuw geen kans bij Chelsea: "Hij traint met beloften"

  vrijdag 17 februari 2017 om 15:15

  Gaat Charly Miusonda Jr. dit seizoen nog minuten maken voor het A-team van Chelsea? Het zal dan in ieder geval niet in de komende weken zijn. Trainer Antonio Conte vertelde op zijn persconferentie dat Musonda voorlopig niet klaar is voor de grote jongens.

  Musonda werd eerder dit seizoen uitgeleend aan Betis Sevilla, maar dat werd geen succes. Het Belgische toptalent mocht nauwelijks meedoen in de Primera Division. In de winter probeerde hij nog een uitleenbeurt aan AS Roma te versieren, een deal die uiteindelijk niet doorging. Musonda is zo 'gedwongen' om bij Chelsea te blijven.

  Kansen bij de A-kern krijgen is voorlopig ijdele hoop voor Musonda. Nochtans speelt Chelsea zaterdag in de FA Cup tegen het bescheiden Wolverhampton, een club uit The Championship. Het gerucht ging dat Musonda bij de selectie zou horen, maar dat klopt niet. Volgens Conte is Musonda nu vooral bezig bij de fysiektrainers op zijn conditie op peil te krijgen. Mogelijk heeft hij dan wél uitzicht op speelminuten.


  Poll

  Verdient Musonda een kans bij Chelsea?

  (1357 stemmen)

  Plaats een reactie

  Holy Guido +692
  vrijdag 17 februari 2017 om 16:32
  Een voorbeeld voor de jeugd van hoe het niet moet.
  Had die maar bij Anderlecht gebleven.
  Vind ik leuk
  reality +303
  vrijdag 17 februari 2017 om 18:36
  veel te vroeg en te hoog van de toren geblazen al dan niet door hun ouders zal ook eindigen ergens in een of andere kelder competitie
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Musonda krijgt opnieuw geen kans bij Chelsea: "Hij traint met beloften"