'Wat Thomas Meunier allemaal uitvreet, dat heeft me nooit een reet geïnteresseerd'

'Wat Thomas Meunier allemaal uitvreet, dat heeft me nooit een reet geïnteresseerd'

17-02-2017 11:53
1

AA Gent zette de Ghelamco Arena donderdagavond in vuur en vlam door Tottenham Hotspur met 1-0 te verslaan. Herman Brusselmans geeft in zijn column voor Het Laatste Nieuws zijn ongezouten mening over de stunt van de Buffalo's ... en Thomas Meunier.

''Menigeen zal opwerpen: 'Oké, in Gent kun je op straat doodvallen zonder dat iemand het merkt, maar er is toch nog altijd la Gantoise, het team dat het deze week potdorie mocht opnemen tegen het mythische Tottenham Hotspur.' Ten eerste, Tottenham Hotspur is helemaal niet mythisch, dat is een doordeweeks Engels elftalletje met meer pretenties dan voetbalkundig vernuft, en ten tweede, of la Gantoise het deze week moest opnemen tegen Tottenham Hotspur of tegen Hoger Op Kalken, 't kon me geen flinter schelen, want ik heb wel wat anders aan m'n hoofd.''

De columnist had deze week geen aandacht voor het voetbal. ''Zelfs niet ons aller Anderlecht tegen die nitwits uit Sint-Petersburg. Ik heb ook de assist gemist van Thomas Meunier met Paris Saint-Germain tegen Barcelona. Dat is geen ramp, want wat Thomas Meunier allemaal uitvreet, dat heeft me nooit een reet geïnteresseerd'', laat Brusselmans zich weer op geheel eigen wijze uit.