Ongeruste Démbélé: ''Gent kan ons wel degelijk uitschakelen''

Ongeruste Démbélé: ''Gent kan ons wel degelijk uitschakelen''

vrijdag 17 februari 2017 om 11:00

AA Gent zorgde donderdag voor een prachtige stunt door Tottenham Hotspur met een 1-0 nederlaag huiswaarts te sturen. Spurs-Belg Mousa Dembélé beseft dat het nog een hels karwei wordt om door te stoten naar de laatste zestien van de Europa League.

''De 1-0 was een terechte uitslag", laat de Rode Duivel weten aan Het Laatste Nieuws. Dembélé vindt dat zijn team vooral op mentaliteit is geklopt door de Buffalo's. "We hebben niet veel gecreëerd, Gent ook niet. In de tweede helft waren wij beter, maar ik denk dat zij veel meer wilden, veel scherper waren en veel gemotiveerder waren. Dat gaf de doorslag. Tottenham heeft Gent dus zeker en vast onderschat'', erkent Dembélé.

De middenvelder beseft dat Tottenham is gewaarschuwd en dat het in de return veel beter moet. ''Het is een beetje moeilijk om zo meteen na een wedstrijd een analyse te maken, maar Gent ons dus wel degelijk uitschakelen. Alles kan in het voetbal. Ik hoop alleen dat deze match onze ogen heeft geopend. Dat we volgende week het dubbele van onze inzet en onze wil tonen'', besluit Dembélé.

Poll

Gaat AA Gent naar de volgende ronde?

(123 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 18 februari 2017 om 09:26
AA Gent toch stiekem onderschatten...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Ongeruste Démbélé: ''Gent kan ons wel degelijk uitschakelen''