Wenger voedt geruchten: ''Of dat nou hier is of ergens anders''

  Wenger voedt geruchten: ''Of dat nou hier is of ergens anders''

  vrijdag 17 februari 2017 om 10:56

  Arsène Wenger wil een einde maken aan zijn periode bij Arsenal. De manager van de Premier League-club heeft het wel gezien na een tijdperk van 21 jaar bij de club, meldt The Daily Mail.

  Wenger zou zeer gefrustreerd zijn geraakt na de kansloze 5-1 nederlaag tegen Bayern München van afgelopen woensdag. Het zou de druppel zijn geweest voor Wenger, die al een tijd nadacht om de handdoek in de ring te gooien. Als het aan Arsenal ligt, blijft de 67-jarige Wenger nog even bij de club. Grootaandeelhouder Stan Kroenke wil de Franman graag een nieuw tweejarig contract aanbieden aan het einde van dit seizoen. De club is echter realistisch: achter de schermen wordt er al uitgegaan van een vertrek van de manager.

  Wenger zit hoe dan ook zijn huidige contract (tot de zomer) uit. Dit omdat hij zijn belofte om nooit zijn verbintenis te breken ten alle tijden wil nakomen. Wenger kwam in 1996 bij Arsenal terecht. Hij werd drie keer landskampioen, voor het laatst in het seizoen 2003-2004. De FA Cup sleepte hij zes keer binnen. In 2014 en 2015 was dit voor het laatst. Dit seizoen lijkt de landstitel uit zicht, met een achterstand van tien punten op koploper Chelsea. De club doet nog wel mee in de strijd om de FA Cup.

  Update 10u56 uur: Wenger bevestigt tegenover ESPN dat hij in maart of april een besluit gaat nemen over zijn toekomst, zonder daarbij te zeggen welke kant het opgaat. Zeker is wel dat hij volgend seizoen nog trainer is. "Of dat nou hier is of ergens anders", aldus de Franse manager.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Wenger voedt geruchten: ''Of dat nou hier is of ergens anders''