Refaelov blijft op de sukkel: Ik heb een inspuiting nodig

  Refaelov blijft op de sukkel: "Ik heb een inspuiting nodig"

  vrijdag 17 februari 2017 om 07:30

  Lior Refaelov is terug van weggeweest bij Club Brugge, al speelt hij sinds zijn terugkeer nog niet op topniveau. Daar is een logische verklaring voor: Refaelov is nog altijd niet volledig hersteld van zijn blessure aan de lies.

  Refaelov moet toegeven: zijn lies baart hem nog altijd zorgen, dat maakt hem een pak minder snedig. "Het is ook mentaal. Ik denk te veel na of een bepaalde beweging pijn zal doen aan mijn lies, ik train en speel niet naturel. Het zit er dik in dat ik nog één lokale inspuiting zal nodig hebben om volledig pijnvrij te zijn. Dat zijn we op dit moment aan het bespreken met de Israëlische chirurg die me opereerde en de medische staf van Club. Maar ik voel dat ik er nood aan heb, al was het maar om me mentaal te bevrijden", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

  Nochtans zei Refaelov eerder dat hij nooit meer zou spelen met pijn. "Je hebt gelijk, maar dit is iets helemaal anders. Het was voorzien dat ik na mijn operatie nog wat pijn zou voelen. Dit is geen harde pijn die me belemmert dingen te doen, het is gewoon pijn die er is. Maar die ik het liefst weg zou hebben."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Refaelov blijft op de sukkel: "Ik heb een inspuiting nodig"