Ex-speler ontkent transfergeruchten: Nooit gebeld naar Anderlecht

Ex-speler ontkent transfergeruchten: "Nooit gebeld naar Anderlecht"

17-02-2017 07:15
1

Anderlecht ging afgelopen zomer nog op zoek naar een extra centrale verdediger, één van de geruchten was dat dat Mathias Bossaerts ging worden. De ex-speler van Manchester City zou zelfs gebeld hebben naar het bestuur. Dat klopt helemaal niet, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Bossaerts wil graag orde op zaken stellen over zichzelf en zijn ex-ploegmaat Charly Musonda. "Ik stoorde mij weleens aan die verhalen dat Musonda Jr. en ik Anderlecht ooit zouden gesmeekt hebben om terug te mogen te keren. Ja, er was een periode bij City waarin ik dacht aan een uitleenbeurt, maar ik heb nooit naar Anderlecht gebeld. Ik heb niet eens het nummer van Van Holsbeeck", maakt Bossaerts duidelijk.

Komend weekend speelt Bossaerts mogelijk mee tegen Anderlecht, maar de verdediger van KV Oostende is eigenlijk niet echt een Anderlecht-man. "Tegen een ex-club aantreden is altijd speciaal, maar eigenlijk ben ik meer een Beerschot-man dan een Anderlecht-product. Uiteindelijk voetbalde ik maar één jaartje bij Anderlecht en kreeg ik mijn opleiding vooral bij Beerschot. Als klein manneke waren Hoefkens, Cavens en Losada mijn helden."