Genkenaar baalt na pijnlijk tegendoelpunt: 'We hebben hard gevochten, jammer'

Genkenaar baalt na pijnlijk tegendoelpunt: 'We hebben hard gevochten, jammer'

16-02-2017 23:25

Het leek te eindigen op een mooi begin van het tweeluik, maar draaide uiteindelijk nog uit op een pijnlijk resultaat. Genk geraakte niet voorbij Astra Giurgiu. In extremis slikte het nog een gelijkmaker. Een bittere pil voor Timothy Castagne.

Het begon nochtans goed voor Genk. Via Castagne scoorde het het eerste doelpunt. "Ik pakte de bal net voor de keeper en zag Sama", legt Castagne uit tegenover Sporza.. "Die speelde de bal weer naar mij. Ik kon het niet geloven, zo gemakkelijk. Het was mijn eerste doelpunt in de Europa League. Of het buitenspel was? Misschien, maar het is een doelpunt."

Winst zat er uiteindelijk niet in."Het was een moeilijke wedstrijd. We hebben hard gevochten. Het veld lag er niet gemakkelijk bij, de bal botste veel. We hadden soms goede momenten met balbezit, maar het ging soms ook moeizamer."

Genk slikte in extremis nog een pijnlijk tegendoelpunt. "We hadden een goed resultaat met 1-2, jammer dat we dat laatste doelpunt slikten. Maar we hebben toch twee keer kunnen scoren. Dat was een beetje ons probleem in de vorige wedstrijden, dus dat is goed."