Indrukwekkende Acheampong en Stanciu gidsen Anderlecht voorbij Zenit

Indrukwekkende Acheampong en Stanciu gidsen Anderlecht voorbij Zenit

16-02-2017 22:54
2

Anderlecht is ijzersterk begonnen aan het tweeluik tegen Zenit Sint-Petersburg. Een sterke Frank Acheampong en Nicolae Stanciu konden voor een 2-0 winst zorgen tegen de Russische topclub.

Een eerste helft om van te genieten werd het voor Anderlecht. De Brusselaars begonnen met een veredeld B-elftal aan de partij, maar dat was er niet aan te zien. Onder leiding van Mr. Europe, Frank Acheampong, speelde paars-wit een ijzersterke eerste helft.

De bezoekers begonnen het best aan de partij. Het doelpunt viel aan de andere kant. Acheampong profiteerde van een goede pass van Nicolae Stanciu. Het gevaar bleef ook van Anderlecht komen.

Koning Acheampong
Op het half uur was het weer raak. Alweer via de combinatie Stanciu en Acheampong. De Ghanees bedankte voor de assist van de Roemeen. Hij schoot de 2-0 onhoudbaar in het dak van het doel. Zenit stond erbij en keek ernaar. Het kon amper kansen versieren.

Na de pauze kreeg Zenit toch wat meer grip op de partij, maar voor echt grote kansen zorgde dat niet. Het was eerder Anderlecht dat voor het meeste gevaar zorgde.Het bleef uiteindelijk 2-0. Anderlecht kan met een gerust gemoed afreizen naar Rusland, waar het zal spelen voor de volgende ronde.