Stuivenberg haalt uit na pijnlijk gelijkspel: Hier kan ik niet mee leven

  Stuivenberg haalt uit na pijnlijk gelijkspel: "Hier kan ik niet mee leven"

  donderdag 16 februari 2017 om 22:10

  KRC Genk leek op winst af te stevenen in Roemenië, maar dat draaide uit op een sisser. In extremis werd het nog 2-2 tegen Astra Giurgiu. Een bijzonder pijnlijk resultaat voor coach Albert Stuivenberg.

  "Hier kan ik niet mee leven", reageerde hij achteraf tegenover Sporza. "Op basis van de kansen in de tweede helft hadden zij eerder kunnen scoren, maar doelpunten bleven uit. Als je dan zelf op voorsprong komt, moet je dat over de streep trekken en dat hebben we niet gedaan."

  De Nederlandse coach weet ook waar het misliep tegen de ervaren Roemenen. "Het zat met name in momenten dat we bal verloren en dat we te veel ruimte weggaven in de omschakeling. Een ervaren, geslepen ploeg is dan levensgevaarlijk."

  Stuivenberg weet dat Genk zeker nog niet mag dromen van de volgende ronde. "Volgende week wordt het een heel lastige wedstrijd. Zij zullen op de counter toeslaan. Dat doen ze elke keer en zo hebben ze in Europa resultaten kunnen halen. Het wordt een lastige wedstrijd, maar wij zijn ook een lastige ploeg voor hen", besloot hij.

  Lees meer over:Europa LeagueKRC Genk

  Poll

  Stoot Genk Europees door?

  (298 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Stuivenberg haalt uit na pijnlijk gelijkspel: "Hier kan ik niet mee leven"