Racing Genk mag blijven dromen ondanks ijskoude douche

  Racing Genk mag blijven dromen ondanks ijskoude douche

  donderdag 16 februari 2017 om 20:45

  Racing Genk heeft een goeie prestatie afgeleverd op het veld van Astra Giurgiu. Het speelde in Roemenië 2-2 gelijk, maar slikte de laatste tegengoal wel pas in blessuretijd.

  Het was ijskoud in Roemenië, de temperatuur daalde tot onder het vriespunt. Geen ideale omstandigheden voor goed voetbal, en dat kwam er dan ook niet. Op het kwartier claimden de Roemenen wel een strafschop voor een fout van Uronen op Budescu, maar daar kwam niets van in huis. Uit de eerste echte kans trof Genk meteen raak. Het was zowaar rechtsachter Timothy Castagne die zijn eerste van het seizoen maakte. 

  Even later kon Trossard zijn club helemaam op rozen zetten, maar de Roemeense Lung kon nog net redding brengen. Het was zelfs Astra dat het laatste woord had in die eerste helft. Ervaren rot Teixeira speelde Budescu vrij en die liet Ryan kansloos. 1-1 bij de rust.

  In de tweede helft was het weer de 36-jarige Teixeira die voor gevaar zorgde. Hij krulde de bal richting doel, maar Genk zag hem gelukkig over gaan. Ook Ionita kon zijn schot niet kadreren. Aan de andere kant kon Samatta knallen, maar Lung had er weinig problemen mee. De match leek op 1-1 af te stevenen. Tot er in de slotfase nog vanalles gebeurde. Eerst leek Trossard Genk te verzekeren van de volgende ronde, maar in de slotfase kon Sato toch nog de 2-2 maken. Een dubbel gevoel dus voor Racing Genk.

  Lees meer over:Europa LeagueKRC Genk

  Plaats een reactie

  TB87 +297
  donderdag 16 februari 2017 om 21:10
  Zwak, racing genk kan niet winnen tegen een ploegje uit Roemenië, terwijl AA Gent wint tegen het grote Tottenham. Spijtig dat genk zijn job niet doet, anders was het een mooie avond geweest voor het Belgische voetbal
  Vind ik leuk
  donderdag 16 februari 2017 om 22:22
  Mooi resultaat van de jongste ploeg van Europa!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Racing Genk mag blijven dromen ondanks ijskoude douche