Anderlecht-speler neemt het op voor Vanden Borre: Dat klopte helemaal niet

Anderlecht-speler neemt het op voor Vanden Borre: "Dat klopte helemaal niet"

16-02-2017 16:15
1

Anthony Vanden Borre heeft het in zijn tweede passage bij Anderlecht erg bont gemaakt. Hij bracht maanden door in de B-kern door disciplinaire problemen en zette ondertussen een punt achter zijn carrière. Michael Heylen verdedigt hem: niet alle verhalen over hem kloppen.

In Sport/Voetbalmagazine krijgt de centrale verdediger, die nu wordt uitgeleend aan Westerlo, de vraag wat hem ergert aan de media. Zijn antwoord is duidelijk. "Dat alles uitvergroot wordt. Anthony Vanden Borre is het mooiste voorbeeld. De pers schreef dat hij met stoelen had gegooid richting assistent-coach Geert Emmerechts. Dat klopte helemaal niet", aldus een duidelijk ontstemde Heylen.

Vanden Borre werd dit seizoen nog uitgeleend aan Montpellier, waar hij enkele maanden geleden zijn afscheid van het voetbal aankondigde. De voorzitter geloofde er evenwel geen snars van, en ook boezemvriend Hervé Kagé toonde al zijn twijfels. Een comeback van Vanden Borre lijkt zeker niet uitgesloten, maar dat zal niet bij Anderlecht zijn.