Anderlecht-speler neemt het op voor Vanden Borre: Dat klopte helemaal niet

  Anderlecht-speler neemt het op voor Vanden Borre: "Dat klopte helemaal niet"

  donderdag 16 februari 2017 om 16:15

  Anthony Vanden Borre heeft het in zijn tweede passage bij Anderlecht erg bont gemaakt. Hij bracht maanden door in de B-kern door disciplinaire problemen en zette ondertussen een punt achter zijn carrière. Michael Heylen verdedigt hem: niet alle verhalen over hem kloppen.

  In Sport/Voetbalmagazine krijgt de centrale verdediger, die nu wordt uitgeleend aan Westerlo, de vraag wat hem ergert aan de media. Zijn antwoord is duidelijk. "Dat alles uitvergroot wordt. Anthony Vanden Borre is het mooiste voorbeeld. De pers schreef dat hij met stoelen had gegooid richting assistent-coach Geert Emmerechts. Dat klopte helemaal niet", aldus een duidelijk ontstemde Heylen.

  Vanden Borre werd dit seizoen nog uitgeleend aan Montpellier, waar hij enkele maanden geleden zijn afscheid van het voetbal aankondigde. De voorzitter geloofde er evenwel geen snars van, en ook boezemvriend Hervé Kagé toonde al zijn twijfels. Een comeback van Vanden Borre lijkt zeker niet uitgesloten, maar dat zal niet bij Anderlecht zijn.

  Poll

  Keert Vanden Borre ooit nog terug op het hoogste niveau?

  (2097 stemmen)

  Plaats een reactie

  BS90 +3692
  donderdag 16 februari 2017 om 18:05
  Letterlijk met stoelen gegooid zal die niet hebben, dan ben je op staande voet ontslagen. Beetje neus tegen neus staan sowieso wel, en dat lijkt me al erg genoeg
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht-speler neemt het op voor Vanden Borre: "Dat klopte helemaal niet"