Haalt Barcelona nieuwe coach in Premier League? Kan er niks over zeggen

  Haalt Barcelona nieuwe coach in Premier League? "Kan er niks over zeggen"

  donderdag 16 februari 2017 om 13:46

  Mauricio Pochettino wil niks weten van een overstap naar FC Barcelona. Luis Enrique, de huidige manager van de Catalanen, ligt onder vuur na de 4-0 oorwassing bij Paris Saint-Germain.

  Tottenham Hotspur-manager Pochettino is echter erg blij in Londen en denkt niet aan een vroegtijdig vertrek naar Barça. Hij richt zich op de Europa League-clash met Gent. "Het is heel belangrijk om daar gefocust op te zijn", zegt hij in aanloop naar dat treffen. "Ik kan niks over Barcelona zeggen, ik zit bij Tottenham. Ik ben hier erg blij en heb nog een vierjarig contract."

  "Ik geniet van dit mooie project. Het is waar dat het geen heel gemakkelijke klus is, maar ik ben heel blij hier", aldus Pochettino. Ook Ronald Koeman, manager van Everton, wordt in de Engelse boulevardmedia gelinkt aan een overstap naar Barcelona. Hij is een oud-speler van de Catalanen, maar heeft ook nog een lopend contract bij The Toffees, al was er wel sprake van een Barça-clausule.

  Plaats een reactie

  Geofpurple +2666
  donderdag 16 februari 2017 om 13:57
  Pochettino staat bij mij al jaren hoog aangeschreven, verdient zijn kans bij een echte toplcub, al is tottenham nu ook nie meteen een klein visje
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Haalt Barcelona nieuwe coach in Premier League? "Kan er niks over zeggen"