KV Kortrijk maakt De Mets monddood, journalist mag niets vragen

KV Kortrijk maakt De Mets monddood, journalist mag niets vragen

donderdag 16 februari 2017 om 13:20

Hoe zou het nog zijn met Gertjan De Mets? Het Nieuwsblad zou het hem graag eens vragen, maar dat ligt moeilijk. De Mets heeft namelijk een spreekverbod gekregen.

De situatie van De Mets bij KV Kortrijk is niet helemaal duidelijk. Het jeugdproduct van Club Brugge was vijf seizoenen lang een onbetwiste basisspeler bij KV Kortrijk, maar dit seizoen lijkt hij van de aardbol verdwenen. Zit seizoen verzamelde hij nog maar zes basisplaatsen, al komt dat ook door de scheur aan de mediale band van zijn knie die hij in april van vorig jaar opliep.

In de winter kon De Mets vertrekken naar een Griekse club, maar KV Kortrijk stak daar een stokje voor. Het vroeg nog 75.000 euro voor de middenvelder, dat wilden de Grieken niet betalen. De Mets, die in de zomer einde contract is, haalt nu zelfs de selectie niet meer. Toen Junior Verbeeke van Het Nieuwsblad naar uitleg vroeg, kreeg hij die niet. "Gertjan De Mets krijgt een spreekverbod van KV Kortrijk. De speler zelf wil best zijn verhaal doen, maar mag niet"; vertelt hij op Twitter.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

KV Kortrijk maakt De Mets monddood, journalist mag niets vragen