Grote zorgen om speler van Club Brugge: Krampachtig op zoek naar zichzelf

Grote zorgen om speler van Club Brugge: "Krampachtig op zoek naar zichzelf"

donderdag 16 februari 2017 om 13:05

Club Brugge staat nog altijd aan kop van het klassement in de Jupiler Pro League, maar moet wel Anderlecht naast zich dulden. Tegen Lokeren bleek Club opnieuw te afhankelijk van José Izquierdo, ook al is Lior Refaelov terug fit.

Door de terugkeer van Refaelov leek de last bij Izquierdo wat te verlichten, maar niets is minder waar. Van de rechterflank komt er vrijwel niets, en dat ziet ook Peter Vandenbempt. "Wanhopen hoeft niet, want Israëli’s hebben ervaring met lange tochten door de woestijn. Maar die van Lior Refaelov duurt stilaan te lang. De kwieke flankaanvaller is krampachtig op zoek naar zichzelf", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. 

Voor Refaelov is het tot dusver een aartsmoeilijk seizoen. "Hij heeft gefrustreerd moeten toekijken bij de dodentocht van zijn ploeg in de langverwachte Champions League, ongeduldig moeten wachten op zijn rentree in de competitie en sindsdien is hij verwikkeld in een moeizaam gevecht met zichzelf en zijn weerbarstige vorm. Refaelov is zijn flair en naturel kwijt, loopt zich vast en gaat forceren."

Tegen het begin van de Play-Offs moet dat euvel opgelost zijn. "Hij moet straks met José Izquierdo een hoofdrol spelen in de Brugse rush naar de titel maar de coach wordt ongeduldig, twee nederlagen in drie wedstrijden helpen ook niet. En Dorin Rotariu klopt met overtuiging op de deur, dat heeft de twijfelende Rafa ook al gezien. Michel Preud’homme staat voor een moeilijke keuze: Refaelov laten staan en hopen op de ommekeer of hem laten herbronnen in de schaduw op de bank. Het Kuipje lijkt mij een geschikte plek om hem nog één keer te laten proberen."

Poll

Moet Refaelov uit de basis gezet worden?

(789 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Grote zorgen om speler van Club Brugge: "Krampachtig op zoek naar zichzelf"