Weiler schudt zijn elftal door elkaar en gelooft in kwalificatie

Weiler schudt zijn elftal door elkaar en gelooft in kwalificatie

15-02-2017 15:46

Anderlecht neemt het donderdag in de Europa League op tegen Zenit Sint-Petersburg. Woensdag blikte René Weiler vooruit op het duel tegen de Russen. Ondanks dat Zenit op papier de favoriet is, gelooft de trainer van Anderlecht is de kansen van zijn ploeg.  

Indien Anderlecht zich weet te plaatsen voor de volgende ronde, wordt het programma van paars-wit erg zwaar. Dat vindt Weiler niet erg. "Als we ons plaatsen, zullen we weinig tijd krijgen om te rusten. Maar als we winnen, doen we vertrouwen op en dat is een positief punt. Wij spelen hoe dan ook wedstrijden om die te winnen, en ons doel is de kwalificatie", vertelde hij tegen Het Laatste Nieuws

Ondanks dat Weiler naar de volgende ronde wil, gaat hij zijn team dat met 4-2 van Zulte Waregem won, door elkaar schudden. "Er zullen enkele wissels zijn, maar ik zeg nog niet wie gaat spelen. We hebben heel wat jongens in huis die een goeie match kunnen afwerken, ik heb vertrouwen in iedereen", aldus Weiler.

Kara Mbodji en Dennis Appiah doen zeker niet mee. De twee verdedigers zijn geblesseerd. wacht dat ze ten laatste zondag klaar zijn. "Ik verwacht dat ze ten laatste zondag klaar zijn", stelde Weiler.