Rode Duivel houdt Anderlecht af: Staat niet in het scenario

Rode Duivel houdt Anderlecht af: "Staat niet in het scenario"

15-02-2017 08:30

AA Gent krijgt donderdag een moeilijke opdracht, het moet naar Londen om daar Tottenham partij te geven. Voor Matz Sels is het een bijzondere match: de ex-doelman van AA Gent speelt nu bij Newcastle, al zit hij daar op een zijspoor.

Sels kwam natuurlijk naar Engeland om titularis te worden, maar in de laatste twee wedstrijden haalde hij niet eens de selectie. Hij denkt dan ook al aan andere oorden. "Op die ene match in de voorbereiding na heb ik niet echt fouten gemaakt, maar ik heb hier niet het krediet kunnen opbouwen dat ik bij AA Gent had. Als de situatie zo blijft, zal ik in de zomer met Newcastle praten over een oplossing."

Zijn volgende ploeg zal waarschijnlijk niet in België te vinden zijn. "Zeg nooit 'nooit', maar een terugkeer naar België staat de eerste vijf jaar niet in het scenario en dan al zeker volgend seizoen niet. Misschien kan ik een uitleenbeurt krijgen aan een andere Engelse club en op termijn toch terugkeren bij Newcastle". Dat is geen goed nieuws voor onder meer Anderlecht, dat hem afgelopen winter nog in het vizier had.