Genk bekent interesse in targetman: Plots vroegen ze acht miljoen euro

Genk bekent interesse in targetman: "Plots vroegen ze acht miljoen euro"

15-02-2017 07:45
1

Racing Genk kondigde vorige winter nog aan dat het een targetman bij de kern wilde halen. Uiteindelijk kwam José Naranjo, maar die beantwoordt niet aan het type. Dimitri De Condé geeft aan dat hij wel degelijk geprobeerd heeft, maar het prijskaartje was de doodsteek. 

De technisch directeur van Racing Genk geeft aan dat de prijzen voor een speler flink kunnen schommelen. "We hebben dat geprobeerd. Maar als voor spelers met een marktwaarde van 2 miljoen euro plots 8 of 9 miljoen wordt gevraagd, dan haken wij af. Daar doet Genk niet aan mee", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Racing Genk verloor deze winter Leon Bailey en Wilfred Ndidi, De Condé heeft dan ook een duidelijk voorstel. "Schaf die transferperiode in de winter toch gewoon af. In één seizoen moet je eigenlijk drie keer aan een ploeg bouwen. Je moet er staan als de competitie begint in juli, op 1 september kan alles er helemaal anders uitzien en op 1 februari opnieuw. Ik pleit voor één transferperiode tot eind juli en that's it."