Ex-speler van Anderlecht geeft Weiler de schuld: “Hij had geen ballen”

Ex-speler van Anderlecht geeft Weiler de schuld: “Hij had geen ballen”

14-02-2017 16:22

Hamdi Harbaoui mag zich sinds de winterstop weer echt voetballer noemen. Bij Anderlecht kwam hij voordien niet aan spelen toe, maar bij Charleroi staat hij er weer. In Sport/Voetbalmagazine rekent hij nog eens af met zijn voormalige trainer, René Weiler.

"Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nooit echt het vertrouwen kreeg van de coach. Hij wilde zijn elftal niet wijzigen. Ik was steeds meer verbaasd hoe weinig speeltijd ik maar kreeg. Er zijn trainers met ballen, met karakter, en anderen die dat niet hebben. Zo simpel is het. En in mijn geval had Weiler die ballen niet", aldus de aanvaller.

"Ik heb zijn werkwijze niet geapprecieerd, want ik ben zelf altijd correct geweest met iedereen. Ik heb er niet, zoals hij deed, in de pers over gesproken. Hij is zo, en ik ben anders ... . Maar ik heb zijn keuze gerespecteerd, ben altijd blijven trainen en heb de reserven aan overwinningen geholpen. Tot de laatste dag ben ik professioneel gebleven, dat kan iedereen bij Anderlecht je bevestigen. Ik ben ook niet rancuneus."