Update: Club Brugge blijft even rijk, maar hoeft aanvaller niet te vrezen

Update: Club Brugge blijft even rijk, maar hoeft aanvaller niet te vrezen

14-02-2017 14:45
5

Vrijdag trekt Club Brugge naar Westerlo. Bij de thuisclub kan Carlos Strandberg in actie komen. De huurling van Blauw-Zwart mag spelen op voorwaarde dat Westerlo extra geld op tafel legt. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 

Club Brugge nam tijdens de afgelopen transferperiode Strandberg over van het Russische CSKA Moskou. Meteen daarna verhuurde Blauw-Zwart de twintigjarige Zweed aan reeksgenoot Westerlo. In de Kempen moet Strandberg minuten maken en de Belgische competitie leren kennen. 

Tegen Club Brugge mag Strandberg vrijdag ook gewoon meedoen. Westerlo moet daarvoor wel nog eens een keertje betalen aan Club Brugge. Dat kwamen de twee ploegen tijdens de onderhandelingen overeen. 

Tegen Charleroi kwam Strandberg afgelopen weekend amper vijf minuten in actie. Maandag deed hij wel mee met de beloften, toen scoorde hij drie keer. Strandberg trof dit seizoen in de Jupiler Pro League ook raak al tegen Anderlecht. 

Update 14.45 uur: Dit weekend komt Strandberg niet in actie tegen Club Brugge. Dat laat Het Nieuwsblad weten. Westerlo moest meer dan 50.000 euro betalen om de aanvaller tegen Blauw-Zwart te gebruiken en dat vindt de club aan te hoge kant.