PSG met knikkende knieën tegen Barça: 'Onmogelijk om hem af te stoppen'

PSG met knikkende knieën tegen Barça: 'Onmogelijk om hem af te stoppen'

13-02-2017 18:09

Paris Saint-Germain maakt zich op voor de zware clash met FC Barcelona. Lucas Moura, aanvaller van de Parijzenaars, vreest met name opponent Lionel Messi.

"Geen team is onverslaanbaar, maar voor mij is Barcelona favoriet. Ze zijn het beste team ter wereld, daar moet je respect voor hebben", zegt Lucas tegen AP. De Braziliaan weet dat vooral Messi lastig af te stoppen is. "Voor mij is het onmogelijk om Messi te stoppen. Of je zou hem moeten vastbinden", grapt hij. "Je moet zorgen dat hij niet aan de bal komt. We moeten zeer, zeer georganiseerd spelen."

Een andere Barça-ster is landgenoot Neymar. "Het is voor ons land mooi dat hij het zo goed doet", zegt Lucas. "Hij is een geweldig voorbeeld. Hij kan niet hetzelfde worden als Messi, elke speler heeft immers zijn eigen stijl. Maar na Messi kan hij een grootse speler worden, die historie kan gaan schrijven voor Barcelona", aldus Lucas. Paris Saint-Germain tegen FC Barcelona begint dinsdagavond om 20.45 uur in het Parc de Princes. Op 8 maart wordt de return in Spanje gespeeld.