''Club heeft te veel gefeest na Gouden Schoen''

''Club heeft te veel gefeest na Gouden Schoen''

13-02-2017 10:59

Club Brugge ging zondag verrassend met 1-0 onderuit op het veld van Lokeren. De regerend landskampioen kreeg voldoende mogelijkheden maar raakte simpelweg niet voorbij Barry Copa, de 'Man of the Match'. Er klinkt echter ook enige kritiek op Club.

''Ze hebben deze week ook te veel gefeest na de Gouden Schoen, had ik de indruk'', luidt de mening van Wilfried van Moer in Het Belang van Limburg. ''Izquierdo was zelf ook niet in topvorm, dat is niet abnormaal na enkele hectische dagen.'' Van Moer ziet Blauw-Zwart ondanks de nederlaag nog wel als de belangrijkste titelkandidaat. ''Club Brugge blijft ondanks de nederlaag in Lokeren mijn titelfavoriet. Ze creëerden kansen genoeg om te winnen, alleen ontpopte thuisdoelman Copa zich tot man van de match'', aldus de ex-Rode Duivel.

Van Moer verwacht wel Club zware concurrentiestrijd krijgt van Anderlecht. ''Het wordt een titelstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht, al zal de kloof met de rest niet al te groot zijn bij de start van Play-Off 1. maar Zulte Waregem krijgt het duidelijk moeilijk als ze enkele spelers missen, achterin konden ze de afwezigheid van De fauw en Derijck duidelijk niet opvangen'', duidt hij op de 4-2 nederlaag tegen Anderlecht.