Vossen baalt enorm na nederlaag: Het was altijd net niet

Vossen baalt enorm na nederlaag: "Het was altijd net niet"

12-02-2017 21:31
1

Het bezoek naar Lokeren werd er eentje om snel te vergeten voor Club Brugge. De Waaslanders smeerden de landskampioen zijn zesde nederlaag van het seizoen aan. Tot de grote teleurstelling van Jelle Vossen.

Club Brugge stuitte meermaals op een goed keepende Barry Boubacar Copa. Dat ondervond vooral Vossen. "We hebben kansen genoeg gecreëerd om de wedstrijd te winnen", zei Jelle Vossen op Sporza Radio.

"We hebben ook niet gepanikeerd na die achterstand maar niet gepanikeerd. Het belangrijkste moment is misschien die bal op de paal. Die was een beetje typerend voor de wedstrijd, het was altijd net niet."

Laag blok
Na de 1-0 dacht Lokeren vooral aan verdedigen. Zo werd het enorm moeilijk voor de Bruggelingen. "Als je hier op achterstand komt, spelen ze hun favoriet spelletje. Een heel laag blok, waar je moeilijk doorheen komt."

"Op het einde kregen we nog een paar mogelijkheden om de gelijkmaker te maken, maar het gebeurt weer net niet. Copa speelde ook een goede wedstrijd. Het is heel zuur dat we zonder punten naar huis gaan", aldus Vossen.