De Sutter scoort tegen ex-ploegmaats: Ze hadden achteraf niet veel te vertellen

De Sutter scoort tegen ex-ploegmaats: "Ze hadden achteraf niet veel te vertellen"

12-02-2017 20:56

Tom De Sutter bezorgde zijn ex-ploegmaats bij Club Brugge een stevige kater zondagavond. De spits maakte het enige doelpunt voor Sporting Lokeren waardoor de landskampioen onderuit ging op Daknam. 

De Sutter was uiteraard tevreden na de stuntzege van Lokeren, al wilde hij niet te euforisch overkomen. "Het was zeker niet mooi in de tweede helft. We moesten hard knokken om die nul te houden", vertelde De Sutter voor de microfoon van Sporza Radio. "Op het einde kenden we een beetje geluk."

"We speelden de voorbije weken beter dan vandaag, maar dat lag misschien ook aan de sterkte van Club Brugge. Het doet veel deugd om te winnen tegen de landskampioen. DIt geeft toch een beetje kleur aan ons seizoen en zorgt ervoor dat we scherp staan voor de Play-Offs. We mogen niet uitbollen."

De Sutter liet nog maar weinig doelpunten optekenen dit seizoen. Dat het tegen zijn ex-club net wel lukte, was de kers op de taart voor de spits. "Dat doet zeker iets, omdat ik nog veel jongens ken bij Club. Ze hadden achteraf alvast niet veel te vertellen", besloot een lachende De Sutter.