Essevee met geslepen messen naar Anderlecht, Lerager komt met waarschuwing

Essevee met geslepen messen naar Anderlecht, Lerager komt met waarschuwing

12-02-2017 14:04

Zulte Waregem ruikt na de mindere resultaten van Anderlecht bloed. De West-Vlamingen zien kansen tegen de Brusselaars. In eigen huis kon paars-wit namelijk amper overtuigen tegen topclubs.

Bij Zulte Waregem gelooft men dat het mogelijk is om punten te pakken. "Ik ben overtuigd dat we een goeie wedstrijd zullen spelen", zegt Lukas Lerager in Het Laatste Nieuws. De middenvelder weet ook meteen hoe zijn ploeg het moet aanpakken. "We moeten alleen de bal opeisen en ons spel durven spelen. Kijk, Anderlecht heeft een goed team. Maar wij moeten geloven in onze kansen. Ik heb zelfs het gevoel dat we zullen winnen", klinkt het.

Enorme druk
Volgens hem ligt de druk vooral bij de thuisploeg. "Anderlecht is een topclub. Zij moéten op die plaats in het klassement staan - een paar nederlagen kunnen ze zich niet veroorloven. Het zorgt voor veel druk bij die ploegen."

"Bij ons is dat anders. Al willen we over enkele jaren ook een van die teams zijn waar steeds veel van verwacht wordt. Misschien is het ook een verklaring dat we verloren tegen ploegen die rond ons stonden", besluit hij.

Lees ook: OPSTELLING: Weiler zit weer op de bank en grijpt direct hard in