AA Gent ten dode opgeschreven? Play-Off 1 wordt heel moeilijk verhaal

AA Gent ten dode opgeschreven? "Play-Off 1 wordt heel moeilijk verhaal"

12-02-2017 09:00
4

Voor AA Gent ziet het er na de nederlaag tegen Eupen heel slecht uit. De troepen van Hein Vanhaezebrouck staan pas achtste en kijken aan tegen zware concurrentie. De trainer was dan ook bijzonder teleurgesteld na de wedstrijd.

Vanhaezebrouck vreest dat AA Gent zijn doodvonnis heeft getekend. "We moeten dit allemaal samen slikken en reageren, maar geloof mij als ik zeg dat Play-Off 1 een heel moeilijk verhaal wordt. Er resten ons nog vier matchen en daarvan moet je er minstens drie winnen. Dat betekent dus ook dat je moet winnen op verplaatsing en als je onze uitreputatie kent...", aldus Vanhaezebrouck op de Youtube van AA Gent.

In de resterende vier wedstrijden zal het een pak beter moeten. "Ik ben bezorgd over de manier waarop sommigen vandaag op het veld gekomen zijn. Ofwel hebben ze schrik en werkt de druk verlammend door het belang van de match, ofwel, en ik hoop van niet, is het een kwestie van gemakzucht. Denken van: het zal allemaal wel lopen en makkelijk gaan. Ik heb er geen goed gevoel bij. Als ik dit zie vandaag denk ik niet dat het tegen Tottenham en Standard helemaal anders zal zijn. Hetzelfde geldt voor de volgende thuismatchen. Ik maak mij dus zorgen."